GROOTOONK SAUNA

Uw specialist in infraroodsauna's

 

Bezoekadres: Industrieweg 12b 1613 KV Grootebroek.

Openingstijden showroom: wo. t/m za. van 10.00 tot 17.00 uur. Andere tijden op afspraak.

 

Home


*** In onze wellnessruimte kunt u de infraroodsauna geheel vrijblijvend en GRATIS uitproberen.***

Klik hier voor meer informatie!

 

Alle Grootoonk infraroodsauna's kunnen worden uitgerust met een module voor

kleurentherapie.

Welke kleurentherapie leveren wij?
Er zijn verschillende soorten kleurentherapie op de markt. Vraag voordat u de kleurentherapie koopt altijd na om welke kleurentherapie het gaat!

Wij leveren de meest geavanceerde soort die op dit moment verkrijgbaar is. Bij ons krijgt u een Ultrabright LED Lamp met afstandbediening, hiermee kunt u de sauna in alle kleuren van de regenboog laten schijnen. Daarnaast kunt u met ÚÚn druk op de knop verschillende kleurprogramma's selecteren en is er een smooth overgang optie aanwezig.

Wij leveren een speciale UtraBright LED kleurentherapie spot, deze heeft de volgende voordelen t.o.v. de normale kleurentherapie:
-LED is duurzaam oersterk gaat gemiddeld 100.000 uur mee.
-Mogelijkheid om kleurprogramma's te gebruiken.
-Bespaart 90% energiekosten.
-Geeft nauwelijks warmte af.
-Geen UV en IR straling.
-Het is schok- en trilbestendig.
-Geen kleurverloop.

De spot(s) worden standaard geleverd met een afstandbediening zodat u zeer gemakkelijk de kleur of het kleurenprogramma kunt instellen!

 

Kleurentherapie algemeen
Bij kleurentherapie worden kleuren gebruikt om lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie te brengen. De basis van kleurentherapie is het 'energiesysteem' van het lichaam, zoals dat in oosterse geneeswijzen en veel religies al eeuwenlang wordt erkend. Dit systeem gaat uit van het bestaan van een aantal energievelden in en rond het lichaam. De kleuren om ons heen zijn van invloed op ons gedrag. Blauw, bijvoorbeeld, werkt rustgevend en bevordert de reflectie. Rood verlevendigt en geeft een warme impressie.

 

Rood:
Rood activeert het hart en de bloedsomloop. Huidziekten en reuma worden positief be´nvloed door rood licht. Tevens worden de hersenen, longen en spieren positief be´nvloed. Ook helpt de rode kleur bij gebrek aan energie.

 

Geel:
Geel helpt bij maag en darmklachten. Geel zorgt voor een goede werking van de klieren en activeert het huidslijm. De kleur geel verschaft, behalve een gunstige werking op het humeur, een warm en behaaglijk gevoel.

 

Blauw:
Blauw werkt verkoelend en verfrissend. Het heeft een positieve uitwerking op slapeloosheid onrust en angst. Het zorgt voor een goede doorbloeding.

 

Groen:
Groen werkt rustgevend, verschaft zelfvertrouwen en geeft kracht. De kleur groen helpt bij zenuwkwalen, hoofdpijn, jicht en bij hoesten.

 


 

Onze sauna's

 
Gebruikerservaringen
 
De werking
 
 Kleurentherapie
 
Aromatherapie
 
Contact
 
 Sitemapbi
 
Aanbiedingen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     ę Grootoonk Sauna | Webmaster: Ellie Bruijns |