GROOTOONK SAUNA

Uw specialist in infraroodsauna's

 

Bezoekadres: Industrieweg 12b 1613 KV Grootebroek.

Openingstijden showroom: wo. t/m za. van 10.00 tot 17.00 uur. Andere tijden op afspraak.

 

 

Home

Onze sauna's
 
De werking
 
 Kleurentherapie
 
Aromatherapie
 
Contact
 
 Sitemapbi
 
Aanbiedingen
nfrarood sauna infraroodsauna

December 2008

Goedendag, hier even een bericht uit Amstelveen.
We hebben de infraroodsauna nu 3 maanden, deze gebruiken we een paar keer per week. Voorheen alleen bekend met de steenoven sauna.
Na verschillende bedrijven langs gegaan te zijn op een dag, kwamen wij ook terecht bij Grootoonk sauna's.
Wij vonden het bedrijf er al heel verzorgd uitzien, bij binnenkomst mochten we rustig ons gang gaan en rondkijken, daarna kom je toch zelf met je vragen, deze werden met een kop koffie vriendelijk en goed beantwoordt.
Op ons verzoek werd een infraroodsauna aangezet zodat we eens konden voelen hoe snel de cabine zich opwarmt en of je de warmte inderdaad ook voelt. Nou dat is ook zo, dit gaat heel snel en is zuinig in gebruik.

De cabine kan tot 60 graden verwarmd worden en ook hierbij ga je transpireren als bij de andere genoemde sauna. 

De infraroodsauna is niet meer in ons huishouden weg te denken, wij zijn erg blij met onze luxe aanwinst.
De sauna werd netjes en goed verpakt bij ons thuis afgeleverd. We hebben de sauna zelf in elkaar gezet, 6 delen kant en klaar, makkelijk te doen (het is een kofferkliksysteem), maar je moet wel met z'n tweeen zijn., dit i.v.m. de grote delen; wij hebben een 3-persoons. 
Wij willen de firma Grootoonk bedanken voor de goede uitleg en wij wensen hen veel succes in de toekomst.
Vriendelijke groeten van de familie Mesman.


juli 2008

Wij willen u graag laten weten hoe blij wij zijn met de door ons gekochte infraroodsauna. Hij staat nu al sinds enkele weken in een speciaal door ons gemaakte saunakamer. Voor het slapen gaan, na het sporten of op een lekkere luie weekenddag maken wij er veelvuldig gebruik van. Wij hebben er dan ook geen spijt van. De door jullie vooraf gegeven informatie hebben wij als zeer prettig ervaren en we zijn zelfs met een goedkopere uitvoering de deur uitgegaan dan we in gedachten hadden. Dat noemen we nog eens verkopen!

Met vriendelijke groeten, familie de Groot


3-6-2008

Tweede Paasdag zijn we bij jullie voor een sauna komen kijken. We zijn ontzettend goed voorgelicht en stonden er werkelijk van te kijken dat ons helemaal niet  de duurste "aangesmeerd" werd. Het tegendeel is waar.

Thuis alles nog even opgemeten want hij moest wel door het trapgat kunnen en 's middags nog de 2-persoons sauna besteld. Na 6 weken kwam hij dan.

Het was nog een heel gesjouw voor de mannen want hij moest 2 trappen op maar alles werd enthousiast naar boven gebracht. Wat was hij snel in elkaar gezet! en wat een pracht stuk! 

Sindsdien al heel wat keren van de sauna gebruik gemaakt. Hij is ook heel snel op temperatuur.

Ook vinden we de aroma- en de kleurentherapie fantastisch. Een relax cd-tje er in en genieten maar.

De huid van mijn man is al heel wat beter geworden. We kunnen het iedereen van harte aanbevelen.

Veel succes met jullie verkoop.

Fam. Elstak


05-05-2008

Hallo Roeland

Kon niet eerder contact met je opzoeken maar wat heb een topsauna geleverd. Alles mooi strak en goed in de lak, een mooi pronkstuk.

En zeer snel warm, 50 graden in 25 minuten met die ander was het 95 minuten.

He,  klasse hoor, je hebt ons een topservice gegeven en dat mag ook wel eens gezegd worden vind ik, bedankt.

Bedank je de jongens ook even voor de goede afhandeling?

Vriendelijke groet, familie PJM. Ligthart, Hoogkarspel


16-2-2008

Al geruime tijd waren wij op zoek naar een infraroodsauna voor bij ons op zolder.

We zijn begonnen om via internet informatie te verzamelen en zo te bepalen wat het beste paste bij onze situatie.

Wij wilden een infraroodsauna zodat mijn vrouw (die regelmatig last heeft van haar rug), hier elke dag gebruik van kon maken en dat ik na een dag werken hier heerlijk in kon ontspannen.

Een gewone sauna met kooltjes waar je water op moet gooien vinden wij beide te benauwend en hier houden we het niet erg lang in uit, vandaar dat we ons beperkten tot een infraroodsauna.

Op internet kwamen we er al snel achter dat de keuze enorm groot en de prijzen zeer verschillend zijn.

Ook het verschil in stralers, houtsoort en de uitvoering van de sauna`s verschilden nogal.

Op een mooie zaterdag hebben we met behulp van de A.N.W.B routeplanner een rondrit door Nederland gepland om ons te laten inlichten m.b.t. infraroodsauna`s. Wij wonen zelf in de buurt van Amsterdam en besloten om in het verre zuiden te starten en via midden Nederland weer terug te keren.

Wat ons na de eerste adressen opviel was dat de informatie die wij kregen nogal zuinig en rechtlijnig was. De meeste verkopers waren vooral bezig om ons naar de meest prijzige en luxe modellen toe te praten en konden ons weinig vertellen over het gebruik ervan. Ook de verschillen tussen het ene en het andere model was ons nog steeds niet duidelijk.

Na 6 adressen te hebben bezocht waren wij van plan om (helaas zonder sauna) weer huiswaarts te keren. Om 16.00 reden wij vlakbij Utrecht toen mijn vrouw nog even alle papieren doornam en een uitdraai tegenkwam van Grootoonk in Grootebroek. Omdat we niet voor 17.00 uur daar konden zijn hebben we even gebeld met de vraag of we ook na sluitingstijd nog even langs konden komen. De meneer aan de telefoon gaf direct te kennen dat dit geen enkel probleem was en dat we van harte welkom waren.

Bij aankomst in Grootebroek stonden er een stuk of 12 infraroodsauna`s in diverse uitvoeringen. Nadat wij onder het genot van een kop koffie uitgelegd hadden wat wij zochten rade de verkoper ons aan eerst eens overal in plaats te nemen en zodoende te bepalen wat bij ons past. We kregen hier eindelijk eens een degelijke uitleg over houtsoorten, verschillende stralers, bedieningen en waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf. Ook al was het ver na sluitingstijd, er heerste een heerlijk ontspannen en gemoedelijke sfeer en er werd geduldig de tijd voor ons genomen.

Eindelijk waren we ergens beland waar je helder en duidelijk advies krijgt en je niets opgedrongen wordt. De man in de showroom rade ons zelfs aan om thuis alles nog eens goed in te laten werken en niet overhaast een beslissing te nemen. Ook werd ons aangeboden om geheel vrijblijvend en zonder kosten gebruik te maken van de testruimte.

Het was voor ons direct duidelijk dat ze hier vooral iets wilde leveren dat bij ons paste en niet zomaar van het duurste of grootste uitgingen. De modellen waren zeer mooi afgewerkt, bijzonder vriendelijk geprijsd en super compleet. Thuisbezorgen was zelfs gratis!!

Wij hebben nu zo`n 4 maanden een infraroodsauna van Grootoonk en zijn hier super tevreden over. Geweldig mooie showroom met veel keus, eerlijk en deskundig advies, mooie compleet uitgevoerde modellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen en een leuke attentie bij aankoop.

Fam. de H.G de Vries Landsmeer


15-2-2008, Oosterblokker

Omdat ik me, door een ouder wordend lichaam met de nodige kilo's extra, niet prettig meer voel om in gezelschap van een sauna gebruik te maken besloot ik er zelf een aan te schaffen. Puur voor de luxe.

De keuze viel op infrarood: een 1-persoons vanwege de beperkte ruimte.

Vanaf de eerste dag, nu zo'n anderhalf jaar geleden, ervaar ik de infraroodsauna als pure luxe. 's Morgens bij het opstaan gaat ie aan en een kleine 3 kwartier later ga ik, na het ontbijt of werkzaamheden, heerlijk een half uurtje relaxen. Muziekje erbij, kleurentherapie aan en naar keuze de kamille of eucaliptustherapie.

Na de saunagang laat ik me meestal aan de (buiten)lucht opdrogen en afkoelen en neem daarna een lauwwarme douche.

Al na een week merkte ik dat m'n huid begon te veranderen van extreem droog naar zacht en soepel. Ik gebruik nu zelfs geen bodylotion meer!

Bijkomend verschijnsel is dat ik veel minder vaak verkouden ben en m'n spieren's morgens bij het opstaan minder stijf aanvoelen. Het luxe gevoel maakte plaats voor een niet meer weg te denken dagelijks ritueel. En toch, en toch ervaar ik het als pure luxe dat je door het gebruik van een infraroodsauna zo ontspannen en prettig aan de dag mag beginnen.

Ellie Bruijns (56)

 


10-01-2008, de Goorn

Infraroodcabine

We hebben sinds een maand een infraroodcabine, na een week kwamen de eerste positieve resultaten al binnen.

Zoals dat de eczeem minder werd, we werden een stuk relaxter in hoofd en lijf.

We hadden, voor we de cabine hadden, gedacht dat 20 minuten in de cabine lang zou duren maar in praktijk valt dit erg mee. We denken dat dit mede komt door de lichttherapie die erg ontspannend werkt.

Door de grote glazen deur  hebben we ook niet het idee dat we in een kleine ruimte zitten, terwijl het best een kleine ruimte is. Het is ook erg lekker dat er een radio in zit.

Het is ook erg prettig om s avonds na je werk even te ontspannen en zo je avond beter te beginnen. Ook vlak voor bedtijd is het fijn omdat wij er erg goed door slapen.

John en Els

 
 

 

                                                         | Grootoonk Sauna | Webmaster: Ellie Bruijns |